Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Капліна, Тетяна Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 41
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009ВПЛИВ ВИХРОВОГОШАРУ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна
2012Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
2010Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактівКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2017Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
13-Sep-2017Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсністьКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
21-Mar-2018ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВКапліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна
7-Feb-2013Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2011Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
2018Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберіганняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння.Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2015Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна
2016Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна
2018МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТКапліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна
2015Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна
13-May-2016ОБҐРУНТУВАННЯ УМОВ ЕМУЛЬГУВАННЯ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОККапліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна
2016Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок.Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович
29-Jan-2020Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоївКапліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Рибакова, Світлана Сергіївна
2015Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
9-Sep-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
19-Nov-2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
Showing results 1 to 20 of 41
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback