|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Author Капліна, Тетяна Вікторівна
Showing results 1 to 20 of 41
Issue Date | Title | Author(s) | 2009 | ВПЛИВ ВИХРОВОГОШАРУ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна |
2012 | Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
2010 | Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2017 | Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
13-Sep-2017 | Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсність | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
21-Mar-2018 | ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ ТА ЛИСТЯ САЛАТУ - ДЖЕРЕЛО ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КЕКСІВ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Дудник, Світлана Олексіївна |
7-Feb-2013 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
2018 | Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберігання | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2018 | Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння. | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна |
2016 | Методичні рекомендації з виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна |
2018 | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТ | Капліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна |
2015 | Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова Наталія Юріївна |
13-May-2016 | ОБҐРУНТУВАННЯ УМОВ ЕМУЛЬГУВАННЯ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК | Капліна, Тетяна Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Молчанова, Наталія Юріївна |
2016 | Оптимізація параметрів процесу виробництва безалкогольних напоїв із плодів, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок. | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович |
29-Jan-2020 | Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоїв | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Рибакова, Світлана Сергіївна |
2015 | Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
9-Sep-2015 | Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна |
19-Nov-2018 | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна |
Showing results 1 to 20 of 41
|