Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Горобець, Олександра Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 45
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
30-Nov-20181. Використання желюючого соку в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Aug-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
13-Sep-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
5-Dec-2019Використання відходів сокового виробництва хеномелесу в технології виробів з замороженого тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
11-Jun-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
2016Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тістаГоробець, Олександра Михайлівна; Хомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Mar-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
24-Mar-2016ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВГоробець, Олександра Михайлівна
30-Nov-2018Використання порошку з гранатових вичавок в технології борошняних кондитерських виробахХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Nov-2017ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
16-Sep-2015ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
10-Nov-2016ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАГоробець, Олександра Михайлівна
Aug-2016ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ —ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2016ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ХЕНОМЕЛЕСОМ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
7-May-2016Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработкиХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Showing results 1 to 20 of 45
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback