Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Бородай, Анжела Борисівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 50
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2011Біостійкість пюре з ягід обліпихи, отриманого у ВШФЧ електромагнітного поляДібрівська, Наталія Віталіївна; Бородай, Анжела Борисівна
Mar-2017Визначення мікробіологічних показників житнього хлібаБородай, Анжела Борисівна; Павлова, Інга Володимирівна
Mar-2020Визначення мікробіологічного забруднення клавіатур девайсівБородай, Анжела Борисівна; Латиш, Вікторія Сергіївна; Бушурова, Олена Станіславівна
3-Dec-2014Визначення якості гумки жувальної за фізико-хімічними та мікробіологічними показникамиНазаренко, Ельвіра Анатоліївна; Бородай, Анжела Борисівна; Соколова, Даніїла
Dec-2019Використання клітковини гарбузового насіння для підвищення харчової цінності печиваБородай, Анжела Борисівна; Моісеєва, Світлана Григорівна
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
2019Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
Mar-2020Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарстваГоробець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна
9-Jun-2016Використання фізичних методів обробляння сировини тваринного походження для удосконалення технології м’ясних кулінарних виробівБородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович
2012Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Apr-2019Дослідження впливу каротиновмісних збагачувачів на якість хлібаБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Apr-2015Дослідження зміни фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзвичайній ситуаціїДмитренко, Вікторія Іванівна; Бородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна
29-Apr-2015Дослідження зміни фізикохімічних та мікробіологічних показників житнього хліба під час тривалого зберігання та реалізації в надзичайній ситуаціїБородай, Анжела Борисівна; Маніна, Людмила Іванівна; Єльніков, Анатолій Семенович; Павлова, Інга
2016Дослідження якісних показників борошняних виробів з хеномелесом в процесі зберіганняХомич, Галина Панасівна; Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
Showing results 1 to 20 of 50
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback